Secretele unui somn odihnitor

Secretele unui somn odihnitor

Te-ai gândit vreodată că până și somnul are secretele lui?! Hai să le descoperim împreună!

Te trezești. Îți deschizi telefonul și verifici mesajele. Poate ai timp de Facebook și Instagram. Te ridici din pat și te îndrepți spre bucătărie, unde îți faci repede o cafea. Începi să te pregătești pentru o nouă zi. Ready? Steady! Goooo!

De-a lungul zilei, ai zeci de lucruri de făcut și un milion de gânduri. Alergi dintr-o parte în alta, ești stresat, uiți să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Până și cafeaua de dimineață o bei în grabă.

Îți rezolvi treburile, ajungi târziu acasă și încerci să dormi. Ești agitat chiar și în somn și te trezești din oră în oră. Toate aceste lucruri pentru că în ziua precedentă nu ai luat lucrurile pas cu pas. Ai vrut să faci mai mult. Ai vrut să mulțumești pe toată lumea și ai uitat să iei o pauză.

Când a fost ultima dată când ai avut un somn odihnitor? Probabil vei spune că în vacanță. Știi de ce? Pentru că atunci nu ai mai pus atât de multă presiune pe tine, nu ai mai avut task-uri de îndeplinit, iar mintea ta s-a putut odihni. Nu erai stresată, te gândeai doar la ce o să mănânci ziua următoare la micul dejun sau la cum o să te îmbraci la cină. Timp de aproximativ 14 zile, ai avut o viață liniștită și un somn odihnitor.

Ce ai zice dacă ai avea parte de un somn liniștit și odihnitor tot anul, nu doar în vacanță?

Bien Dormir Express vine în ajutorul persoanelor cu dificultăți de adormire, asigurând instalarea mai rapidă a somnului.

Bien Dormir Express conține extracte de:

 • Mușețel: originar din nord-estul Europei, este utilizat ca plantă medicinală încă din antichitate, fiind un remediu pentru stările de agitație, neliniște și tulburări de somn;
 • Passifloră: originară din America Centrală, a fost folosită de populația indigenă pentru a calma stările de nervozitate și dificultățile de adormire;
 • Melisă: ajută la îndepărtarea stărilor de neliniște, tensiune nervoasă și iritabilitate, conduce la instalarea unei stări de relaxare și calm;
 • Melatonină: odată cu instalarea nivelului de melatonină se instalează starea de somnolență și apoi somnul.

Bien Dormir Express:

 • Este conceput sub formă de pulbere pentru soluție orală care se absoarbe ușor și rapid;
 • Are efect de relaxare și calmare;
 • Te ajută să adormi mai ușor și să ai un somn bun și odihnitor.

Dacă vrei să ai parte de un somn neîntrerupt pe durata întregii nopți, Bien Dormir Max Extended Release este soluția perfectă.

Bien Dormir Max Extended Release este conceput sub formă de comprimante cu eliberare prelungită.

Bien Dormir Max Extended Release conține un complex de extracte naturale standardizate (extracte de passifloră, melisă, mac californian) și melatonină care contribuie la inducerea stării de relaxare necesară instalării somnului și îmbunătățește calitatea acestuia, asigurând funcționarea organismului în condiții optime.

Bien Dormir Max Extended Release:

 • Produce o stare de relaxare necesară instalării somnului, îmbunătățește calitatea acestuia, asigurând funcționarea organismului în condiții optime;
 • Induce un somn liniștit;
 • Te trezești odihnit;
 • Nu produce dependență.

Acum, că ai aflat secretele unui somn odihnitor, sperăm să le împarți și cu prietenii tăi! 😊

50 de lucruri de făcut la 50 de ani
50 de lucruri de făcut la 50 de ani
CITEȘTE ARTICOLUL
Despre menstruație
Despre menstruație
CITEȘTE ARTICOLUL
Ca-ntre fete, despre sindromul premenstrual
Ca-ntre fete, despre sindromul premenstrual
CITEȘTE ARTICOLUL
Scrisoare către mine
Scrisoare către mine
CITEȘTE ARTICOLUL
Feminitate Pura