Scrisoare către mine

Scrisoare către mine

Dragă Eu,

 Mă bucur că ai crezut mereu în tine! Îmi amintesc cum lumea spunea că ești ,,un om mic cu vise mari” și că nu o să reușești. Le-ai râs în față și ți-ai continuat drumul. Ce să vezi? Ai reușit! Ești pe cale să-ți îndeplinești toate visele.

A fost greu, știu, îmi amintesc. Drumul spre succes este lung, plin de provocări și a trebuit să faci câteva sacrificii pentru a ajunge aici. Să nu te dai bătută! Setează-ți obiectivele și fugi spre visele tale. Ține minte, când simți că nu mai poți, mai poți puțin 😊

Sper că nu te mai lași afectată de vorbele lumii. Focusează-te pe tine. Nu lăsa pe cineva să stea în calea ta. Aleargă spre vise, dar nu alerga după oameni. Ei vin și pleacă. Uneori se întorc și sunt gata să-ți dea lumea peste cap. Ai grijă, te rog!

Îmi doresc să te iubești și să te apreciezi mai mult. Răsfață-te! Meriți un moment doar pentru tine! Zâmbește și râzi mai mult, bucură-te de viață ca un copil. Joacă-te. Iar când te simți copleșită, ia o pauză. Plângi. Descarcă-te. Sterge-ți lacrimile și ia-o de la capăt. 

Călătorește și descoperă toate secretele lumii. Descoperă-te și vezi cum ai reacționa în situații limită. Fă-ți prieteni, încearcă lucruri noi. Dansează în ploaie, aleargă spre mare, fă tot ceea ce te face fericită.

Îndrăgostește-te! Lasă-l pe Cupidon să apară în viața ta. O să-mi mulțumești mai târziu.

Ce repede trece timpul… este momentul să mă întorc la treabă. Aștept următoarea scrisoare.

Cu drag,

Eu

B.K.S Iyengar, învățător indian, spunea ,,Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minții și spiritului”

Scrisoarea reprezintă un prim pas pe care ai putea să-l faci pentru tine. Uneori este bine să ne descărcăm și să ne punem pe o foaie toate gândurile. Astfel, vom avea o minte sănătoasă.

Corpul nostru trece de-a lungul timpului prin zeci de schimbări și este important să fim alături de el. Putem începe prin a-i acorda mai multă atenție și a-l răsfăța cu produse special concepute pentru fiecare parte a corpului. Este necesar să ai grijă de sănătatea ta. Acest lucru constă și în vizite periodice la medic și efectuarea unor analize. Mai bine să previi decât să tratezi, nu?

50 de lucruri de făcut la 50 de ani
50 de lucruri de făcut la 50 de ani
CITEȘTE ARTICOLUL
Despre menstruație
Despre menstruație
CITEȘTE ARTICOLUL
Ca-ntre fete, despre sindromul premenstrual
Ca-ntre fete, despre sindromul premenstrual
CITEȘTE ARTICOLUL
Scrisoare către mine
Scrisoare către mine
CITEȘTE ARTICOLUL
Feminitate Pura