Ca-ntre fete, despre sindromul premenstrual

Ca-ntre fete, despre sindromul premenstrual

Dureri de burtă și de spate, durere și sensibilitate a sânilor, oboseală, iritabilitate, accese de plâns… îți sună cunoscute toate aceste simptome?

Dacă da, bine ai venit în lumea mea! În fiecare lună, înainte de menstruație, mă confrunt cu simptomele menționate mai sus. Nu apar toate deodată și nu se manifestă cu aceeași intensitate. Cu toate acestea, reușesc să-mi strice starea de bine.

Sunt convinsă că nu sunt singura care trece prin asta, așa că vreau să împărtășesc cu voi experiența. Conform statisticilor, 3 din 4 femei aflate la vârsta fertilă trec prin diferite forme ale sindromului premenstrual. O mare parte dintre acestea prezintă simptomatologie moderată sau severă, care le afectează calitatea vieții.

Sindromul premenstrual (SPM) reprezintă o dereglare hormonală ce presupune schimbări ale stării de spirit și ale emoțiilor, dar și tulburări de natură fizică și de comportament. Toate aceste simptome se manifestă cu 2-5 zile înaintea menstruației și se estompează odată cu instalarea acesteia.

Nu se știe exact cauza sindromului premenstrual, însă iată câțiva factori care pot favoriza apariția lui:

  • Stilul de viață haotic
  • Fumatul
  • Stresul
  • Aportul exagerat de cofeină
  • Lipsa activității fizice

Știai că menstruația are loc aproximativ de 400 de ori în viața unei femei? Fiecare menstruație vine la pachet cu simptomele menționate mai sus, plus muuullțțiii nervi. Iar, cu toate acestea, trebuie să ne continuăm activitățile și să fim în cea mai bună formă a noastră.

Tu cum faci față sindromului premenstrual? Dar durerilor menstruale? O să împărtășesc cu voi două secrete care ameliorează simptomele și vă vor aduce zâmbetul pe chip chiar și în acele zile.

Primul secret este Mastrelle Premenstrual.

Mastrelle Premenstrual conține un complex de ingrediente naturale care ajută femeile ce se confruntă cu simptomele sindromului premenstrual.

Mastrelle Premenstrual conține:

  • Vitex agnus-castus: restabilește echilibrul endocrin feminin și ameliorează simptomele sindromului premenstrual;
  • Maca: reduce stările de oboseală, nervozitate sau anxietate ce însoțesc sindromul premenstrual și îmbunătățește funcțiile hipotalamusului, favorizând activitatea optimă a glandelor endocrine;
  • Splinuță: menține sănătatea tractului urinar;
  • Extract de ghimbir: reduce nivelul prostaglandinelor responsabile de apariția durerii, ceea ce ameliorează durerile abdominale și de cap;
  • Vitamina B6 (vitamina „antistres”): reduce efectele negative ale stresului asupra sistemului nervos, ajutând la reglarea somnului și la recapătarea bunei dispoziții.

Al doilea secret este Mastrelle dureri menstruale.

Mastrelle dureri menstruale este un plasture cu efect de încălzire pentru ameliorarea durerilor menstruale, indicat și pentru adolescente cu vârsta peste 12 ani.

Mastrelle dureri menstruale este ușor de folosit și oferă libertate de mișcare, ameliorând durerile menstruale.

Forma specială a plasturilor pentru dureri menstruale asigură aplicarea indiferent de zona și moment al zilei, oferind libertate de mișcare. De asemenea, plasturele poate fi utilizat ca tratament noninvaziv al durerilor menstruale la nivelul abdomenului inferior. Mastrelle dureri menstruale poate fi folosit pentru o perioadă de până la 8 ore, asigurând o temperatură continuă de 50-60°C.

50 de lucruri de făcut la 50 de ani
50 de lucruri de făcut la 50 de ani
CITEȘTE ARTICOLUL
Despre menstruație
Despre menstruație
CITEȘTE ARTICOLUL
Ca-ntre fete, despre sindromul premenstrual
Ca-ntre fete, despre sindromul premenstrual
CITEȘTE ARTICOLUL
Scrisoare către mine
Scrisoare către mine
CITEȘTE ARTICOLUL
Feminitate Pura